Pengembalian & Pembayaran Balik dadi gampang

  • Pengembalian 30 dina gratis
  • Wangsul gratis
  • Garansi dhuwit-bali

Kebijakan bali

Watch Rapport duwe komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan luar biasa lan kepuasan pelanggan sing padha. Kanggo tujuan kasebut, kita bakal seneng bali kanthi suwene 30 dina wiwit tanggal nampa item sampeyan.

Wangsulan Mumpuni

Ing ngisor iki minangka dhaptar barang sing bisa ngasilake.

Kabeh pengembalian (kajaba barang sing rusak) kudu di pos ing 30 dina sawise pangiriman (pangiriman ditemtokake nalika sampeyan mlebu manawa sampeyan nampa barang kasebut).

Yen barang wis dikirim rusak, sampeyan bisa ngasilake barang kasebut lan kudu diwenehi tandha ing 7 dina sawise pangiriman (pangiriman tegese nalika sampeyan mlebu manawa sampeyan nampa barang kasebut).

Kabeh barang sing dikembalikan kudu padha karo kondisi sing padha, kalebu kabeh tag, kothak, buku, stiker, segel & bungkus, kemasan, lan aksesoris. 

Barang kasebut ora kena diagem, dirusak, utawa diremehake kanthi cara apa wae. 

Sawise ditampa, barang sing dikembalikan bakal diawasi kanthi lengkap dening salah sawijining pakar kanggo mesthekake yen barang kasebut ana ing kahanan asline sing didol karo sampeyan lan kalebu kabeh tag, barang, aksesoris, lsp. Sadurunge Watch Rapport bakal ngetokake mbalekaken. 

Yen item sing bali ditemokake bakal diremehake kanthi cara apa wae, jam tangan sampeyan ora bakal entuk pengembalian dana. 

Watch Rapport ora tanggung jawab kanggo ngrusak utawa nyandhang barang anyar sawise tuku. Ing Watch Rapport, umume barang sing wis dimiliki lan kita ora bisa ngurmati jaminan khusus merek amarga dudu bagean saka proses manufaktur. Pakar kita wis dilatih kanthi tliti kanggo golek pratandha nyandhang utawa ngrusak nanging ora bisa ngramal babagan panggunaan mbesuk sing mengaruhi barang kasebut. 

Cara Ngatur Bali

Sampeyan bisa ngatur bali kanthi mbukak sisih ngisor kaca ing Watch Report banjur klik "Gampang Bali". Sing bakal nggawa sampeyan menyang "Pusat Bali", ketik nomer pesenan lan alamat email. Tututi pandhuan banjur pilih item sing pengin dibalekake. Sawise panjaluk disetujoni, sampeyan bakal entuk konfirmasi sing dikirim menyang email kanthi pedoman pengiriman.

Tonton kabijakan Jaminan Dhuwit Bali Dhuwit 

Entuk dhuwit maneh yen barang salah 
 utawa ora cocog karo dhaptar.

Barang ora kaya sing diandharake

Alangan dalan sing digayuh

Gagal inspeksi

pembatalan supaya

pembayaran maneh

Amarga proses proses pamriksan, disaranake manawa umume disetujoni minimal 10 dina. Sawise disetujoni, panjaluk mbalekaken bakal langsung diproses. Kabeh bali bakal dikenani biaya restocking 10%, kajaba yen bali amarga barang kasebut:

Pembayaran maneh sing Layak

Ing ngisor iki minangka dhaptar opsi sing mumpuni kanggo mbalekake dhuwit 

lan batal biaya restocking.

Ora kaya sing diandharake

Rusak

Replika utawa palsu

Transaksi sing ora bisa diisi (bisa uga ditrapake)

Pembatalan sukarela

Pembatalan transaksi

Pemeriksaan gagal

Kasedhiyan barang

Bingkai wektu pangiriman & pangiriman

Mbayar maneh

Yen sampeyan ngganti Bank ing antarane tuku lan bali item, dadi tanggung jawab sampeyan ngubungi institusi perbankan sadurunge lan menehi saran supaya pengembalian dana bakal dikirim menyang akun kasebut. Kita nampa bali kanthi pesenan internasional. Kanggo pangiriman internasional lan kabeh pengembalian barang sing dikirim ing internasional bakal digawe mung Dolar AS lan ing jumlah Dolar AS sing padha sing dibayar nalika pesanan. Kita ora bisa nyedhiyakake perkiraan kurs mata uang amarga kurs kasebut terus-terusan fluktuasi. Kabeh transaksi tundhuk kurs nalika diproses lan ditemtokake dening institusi finansial perantara. Kita ora nggawe pangaturan kanggo tukar mata uang nalika ngasilake.

Bali Gampang

1
Ketik nomer email & pesen
Priksa manawa email lan nomer pesenan sampeyan dadi gampang. Sampeyan bakal mbutuhake
2
Pilih alasan sampeyan bali
Pilih salah sawijining opsi sing kasedhiya kanggo nerangake sebab sampeyan bali
3
Marang kepiye cara ngrampungake
Pilih kredit nyimpen, ijol-ijolan, utawa mbalekno menyang cara pambayaran asli
4
Rampungake lan kirim panjaluk sampeyan
Priksa informasi babagan bali, ngrampungake, lan ngirim

Istilah mbalekaken.

Kebijakan bali

Kabeh bali lan pengembalian dana diatur karo Kebijakan Bali. Rapport Watch ora njupuk judhul kanggo barang sing wis dibalekake nganti item tekan lokasi kita.

Pembatalan Pesenan

Kabeh pesenan sing dibatalake utawa ora bisa dileksanakake bakal ngasilake maneh. 

Pembayaran Coinbase

Pembayaran Cryptocurrency mung bakal dibalekake ing USD liwat transfer kabel bank kanggo rega tuku asli. Ora bakal mbayar dhuwit utawa kurs liwat Cryptocurrency. Pembayaran apa wae sing digawe liwat Coinbase nggunakake cryptocurrency bakal dadi transfer kepemilikan cepet menyang Watch Rapport. Rapport Watch ora bakal mbalekake pembayaran liwat Cryptocurrency.   

Cryptocurrency & Currency Liyane

Nilai tukar, suku bunga, akumulasi bunga apa wae, ijol-ijolan nilai mata uang, kenaikan nilai mata uang, kurs negara ora bakal ditrapake wiwit Watch Rapport. Kabeh pengembalian dana bakal diwiwiti lan dikirim kanthi elektronik mung ing USD liwat transfer kabel bank. Pembayaran maneh mung diproses kanggo jumlah dolar sing pas sing dicantumake ing total pesenan. Sembarang klaim kurs, suku bunga, akumulasi bunga apa wae, ijol-ijolan nilai mata uang, kenaikan nilai mata uang, kurs negara ora bakal diajeni lan langsung ditolak.   

Processing mbalekaken

Pembayaran maneh biasane diproses sajrone 24-48 jam dening Watch Rapport. Gumantung saka institusi finansial sampeyan lan apa pengembalian dana bakal diwiwiti karo domestik utawa internasional, butuh nganti 10 dina kerja (Ora kalebu akhir minggu utawa preian bank) kanggo kredit akun utawa ditampilake ing pernyataan sampeyan. Pembayaran maneh biasane bali menyang cara pembayaran asli kajaba karo pembayaran Cryptocurrency. Apa wae pembayaran Cryptocurrency, utawa ("Pembayaran Coinbase") mung bakal dibalekake liwat transfer bank.   



Apa sampeyan duwe pitakonan?

Apa aku entuk dhuwit yen barang digunakake?
Gumantung. Yen kondhisi barang kasebut wis digunakake, pra-duweke, utawa "ora dipengini", kita evaluasi kondhisi barang sajrone proses pamriksan kanthi sawetara faktor lan nemtokake manawa barang kasebut ana ing kondisi sing bisa didol utawa ora. Yen barang kasebut dianggep digunakake, umume nuduhake jumlah panggunaan lan luh, goresan, scuffs, lan liya-liyane. Prakara kasebut biasane ditangani kanthi saben kasus. Aja kuwatir! Kita arep nggarap sampeyan yen sampeyan nampa barang sing ora kaya sing dijelasake.  
Kepiye yen barang kasebut ora asli?
Yen barang kasebut ora asli, replika, utawa palsu, sampeyan bisa bali menyang kita sajrone 30 dina kanggo mbalekake. Sampeyan kudu nyedhiyakake dokumen dhukungan saka sumber sing wis disertifikasi utawa bisa diverifikasi sing mbuktekake manawa item kasebut ora asli. 
Kepiye yen sampeyan ora bisa netepi dhawuhe?
Yen ora bisa ngrampungake pesenan sampeyan, kita bakal mbatalake pesenan lan menehi pengembalian dana langsung, utawa nyedhiyakake pengembalian dana lan supaya transaksi dibukak nganti bisa nemokake pengganti. Sampeyan bisa milih mbatalake pesenan kapan wae kanggo mbalekake yen durung nampa item saka pihak sing adol. Transaksi sampeyan digawe kanthi jaminan dhuwit. 
Suwene apa kanggo entuk pengembalian dana?
Kita proses pengembalian dana lan ngeculake dana ing pungkasan 24-48 jam. Nanging, gumantung saka institusi finansial sampeyan, kredit bisa mbutuhake nganti 10 dina kerja kanggo bali menyang akun sampeyan. Ora kalebu akhir minggu utawa preinan bank. 







Pangiriman Gratis ing saindenging jagad

Layanan pengiriman sing aman lan aman. Pengangkutan sing diasuransiake lawang menyang lawang

Wareg utawa Dibalekake

Kebijakan bali 30 dina. Garansi dhuwit bali.

Kontrol Keaslian

Kabeh produk wis diotentikasi sadurunge dikirim.

Pembayaran aman

Checkout sing aman lan aman. Kepercayaan lan keamanan minangka prioritas utama.