CARA PAKARYAN IT

gambar

Akses eksklusif

Entuk akses menyang model sing wis didol lan

aja nganti suwe ngenteni

gambar

Katentreman atine 

Blanja kanthi aman amarga Perlindhungan Pembeli.

Perlindhungan pembayaran dijamin  

gambar

Sukses pelanggan 

Seneng nonton Rolex anyar

ing MSRP sejati

CARA PAKARYAN IT

1
1
Pilih jam tangan Rolex

Yen wis siyap, klik tombol pre-order saiki. 

Pilih model nonton Rolex sing pengin dituku.

2
2
Rampungake pesenan sampeyan

Checkout kanthi aman lan aman. Sawise sampeyan Urutan 

wis dikonfirmasi, kita bakal ngirim sampeyan pembayaran instruksi.

3
3
Lungguhan, santai, lan ngenteni 
nonton anyar teka

Kita bakal ngatasi kabeh kanggo sampeyan. Lawang lawang

pangiriman gratis, aman, lan diasuransiake.

Free Shipping Worldwide

Rincian pesen

pembayaran
Kita nampa pembayaran transfer kabel bank

Wektu pangolahan
60-90 dina kerja ketundha kasedhiyan

Ruang lingkup kiriman
Pesenan bakal nyakup kabeh konten asli

delivery
Pangiriman sewengi gratis sawise nampa pesenan

Warranty
Garansi internasional limang taun

pembayaran maneh
Batal kapan wae lan entuk dhuwit sing dibalekake

Pre-order

Rolex Watches

Datejust

GMT-Master II

Day-Tanggal

Submariner

Perpetual Oyster

Cosmograph Daytona

Yacht-Master

Lady-Datejust

Laut-Dweller

Pre-order>  

Explorer

Langit-Pendhudhuk

Milgauss

CELLINI

Mutiara

Air-King

Jaminan Rolex

Ngendi wae urip njupuk sampeyan.

Tuku saiki

Kepiye carane ngurus?

1
1
Garansi limang taun 

Saben Rolex ngalami tes sing ketat kanggo mesthekake presisi lan linuwih. Keyakinan kita babagan jaminan kualitas sing terus-terusan ndadekake kita bisa nggawe standar anyar kanggo nggawe jam tangan: kabeh jam tangan Rolex anyar sing dituku tanggal 1 Juli 2015 saiki duwe jaminan 5 taun internasional. Jam tangan sing dituku antara tanggal 1 Juli 2013 lan 30 Juni 2015 kabeh wis dijamin 3 taun.  

2
2
Standar keunggulan anyar

Garansi limang taun sing ditrapake kanggo kabeh model Rolex ditambah karo segel ijo, simbol statuse dadi Superlative Chronometer. 


Penunjukan eksklusif iki mbuktekake manawa jam kasebut wis sukses ngalami seri kontrol final tartamtu dening Rolex ing laboratorium dhewe miturut kriteria dhewe, saliyane sertifikasi resmi COSC babagan gerakane.

3
3
Lemah | SUN | POTTING

Udakara satus abad sawise digawe, Tiram tetep dadi prioritas utama kanggo nggawe jam. Kriteria sing nggawe jam tangan Rolex minangka "Superlative Chronometers" wis dikuatake kanggo nggawe standar kaunggulan anyar kanggo jam tangan mekanik. Merek terus-terusan nyurung watesan kanggo jam tangan mekanik, lan tetep dadi tolok ukur keunggulan kanggo nggawe jam.

Nonton Rapport
Butik Rolex

Filsafat Pelayanan Kita Layanan purna jual Rolex

Nggoleki liyane  

Nglayani Rolex sampeyan Watch dibangun kanggo awet

Nggoleki liyane  

locator layanan pusat Pelayanan ing saindenging jagad Rolex 

Nggoleki liyane  

Ngrawat ROLEX Sampeyan Rolex suwene umure 

Nggoleki liyane  

CARA NGgunakake ROLEX Pandhuan pangguna Rolex  

Nggoleki liyane  

Pitakonan Paling Sering

Saka ngendi jam tangan iki?

Watch Rapport bisa digunakake karo dealer lan butik resmi Rolex langsung ing saindenging jagad.

Apa aku bisa nggawe perubahan marang pesenanku?

Ora Yen pesenan wis digawe, pesenan ora bisa diganti. 

Apa pesenanku dijamin bakal kaleksanan?

Ora. Kabeh pre-order isih kasedhiya. Nanging, Watch Rapport duwe tingkat sukses paling dhuwur. Kita durung nemoni alangan. Yen pesenan ora bisa dileksanakake, kita bakal ngabari sampeyan lan mbalekaken dana langsung. 

Apa bisa verifikasi jam tangan karo Rolex?

Nggih Sampeyan bisa ngirim jam tangan Rolex menyang layanan utawa sumber pilihan sampeyan kanggo verifikasi keaslian lsp.

Apa aku bisa ngasilake Rolex Watch?

Nggih Sampeyan bisa ngasilake jam tangan sajrone 3 dina wiwit tanggal pengiriman. Kita mbayar ragad restocking 10% amarga sampeyan tuku jam anyar.

Apa aku kudu mbayar pajeg?

Nggih Wiwit tuku jam anyar, pre-order Rolex kena pajak. Kita dikenani tarif rata-rata 10% saliyane MSRP sing kalebu pajak penjualan, lan ragad layanan.

Apa jam tanganku bakal teka nganggo kothak & kertas asli?

Nggih Jam tangan sampeyan bakal teka kanthi cara sing padha kaya nalika tuku ing butik Rolex. Kothak asli, kertas, tag, stiker, lsp.

Apa aku bisa mbatalake dhawuhe?

Nggih Sampeyan bisa mbatalake pesenan kapan wae yen durung kasedhiya informasi pelacakan. Ora ana penalti. 

Kepiye sampeyan proses mbalekake

Pembayaran maneh diproses kanthi 24-48 jam wiwit tanggal batal utawa ora bisa ditindakake.

Apa jam tangan Rolex bakal kasedhiya kanthi garansi asli?

Nggih Rolex nawakake garansi internasional pabrikan 5 taun. 

Suwene suwene pengiriman?

Pangolahan, pangiriman, lan pangiriman bisa ditindakake wiwit 60-90 dina kasedhiyan model. Sawise pesen dikirim, sampeyan bakal nampa kabar karo informasi pelacakan.

Apa sampeyan nawakake pengiriman gratis?

Nggih Kita nawakake pengiriman gratis ing saindenging jagad. Kita uga nyedhiyakake asuransi lengkap, lan asuransi pengiriman. Pangiriman sewengi mung kasedhiya yen pesenan siap dikirim kanthi biaya tambahan. Sampeyan bisa milih opsi pangiriman sewengi nalika checkout.

Rolex Watches digawe nganggo Scrupulous 
manungsa waé kanggo rincian.

TONTON ROLEX DIPUNCUL KANGGO WUJUD GOLEK.  

Tuku saiki

Watch Rapport minangka perusahaan independen sing ora ana gandhengane karo Rolex SA, Rolex USA, Inc., utawa samubarang 
anak perusahaan lan dudu agen resmi Pabrik jam tangan.