Watch Proteksi Pembeli Rapport

Checkout sing dipercaya

Perlindhungan panuku paling kuat ing industri.

Amanake tuku nganggo Proteksi Pembeli gratis Watch Rapport: Dealer sing wis diverifikasi, pilihan pambayaran sing aman, lan Jaminan Keaslian.

Sorotan Perlindhungan Panuku  

Kita beda.

Daftar & Penjual sing Diverifikasi

Tuku jam tangan minangka masalah sing dipercaya. Pramila kita verifikasi saben dhaptar utawa penjual nggunakake kritéria sing ketat sadurunge ndhaptar jam tangan ing Watch Rapport.

Pembayaran liwat Checkout sing dipercaya

Jumlah sing kudu dibayar mbayar langsung menyang Watch Rapport, supaya dijaga tetep aman nganti ora ana idham-idham sing diimpi. Checkout sing dipercaya gratis. 

Kiriman Diasuransiake

Kita ngirim kabeh pesenan kanthi diasuransiake lan kanthi nomer pelacakan. Sampeyan bisa nglacak status pesenan saben langkah nganti tekan wektu.

Jaminan Keaslian

Yen sampeyan ora ragu babagan keaslian jam sing dituku ing Watch Rapport, hubungi kita sajrone 30 dina sawise nampa pesenan. Kita bakal mbantu sampeyan nemokake solusi sing memuaskan.

Dhukungan Pribadi

Yen ana prekara sing ora cocog, sampeyan bisa ngandelake tim layanan pelanggan kelas internasional. Tim multibahasa kasedhiya kanggo mbantu sampeyan sajrone proses tuku.

Bali Gampang

Yen jam tangan ora dikirim utawa nyimpang saka katrangan, sampeyan bisa nampa pengembalian dana lengkap. Sawise sampeyan mbatalake pesenan lan ngasilake jam tangan, sampeyan bakal nampa dhuwit maneh. Sinau luwih lengkap babagan bali kene.

Inspeksi multi-titik

Otentator profesional lan auditor ahli verifikasi puluhan titik pamriksa, kalebu makutha, bezel, dial, case, clasp / gesper, tangan, tautan pungkasan, lan nomer seri cocog karo spesifikasi pabrik asli.  Sinau →

Free Shipping Worldwide

Watch Rapport bakal ngirim pesanan sampeyan kanthi gratis ing saindenging jagad. Pajak, bea, PPN, lan ongkos kirim liyane bisa uga ditrapake gumantung karo pesenan sampeyan. Konfirmasi teken dibutuhake saka sing tuku ing alamat pangiriman.

Pelanggan seneng karo kita

Kita ngupayakake njaga rekam trek sing tanpa cacat. Delengen kenapa para pelanggan tresna marang kita. Penting, kita nggawe komunitas sing aman lan dipercaya kanggo industri jam mewah. Dhasar lan nilai inti yaiku kepercayaan lan keamanan.

Perlindhungan sing sampeyan butuhake, katenangan sing pantes sampeyan lakoni

1
1
Informasi finansial sampeyan

Watch Rapport bakal njaga transaksi sampeyan kanthi aman kanthi ora nuduhake informasi finansial utawa pribadi karo para penjual.

2
2
Ngawasi 24/7

Kita mesthi jaga-jaga! Kita ngawasi transaksi 24/7. Iki bakal mbantu sampeyan ngaso kanthi gampang.

3
3
Teknologi sing aman

Enkripsi mbantu njaga transaksi online sampeyan dijaga wiwit wiwitan nganti pungkasan.

4
4
Nyegah penipuan

Hubungi kita yen sampeyan ndeleng dhaptar sing curiga, kita bisa mbantu nglindhungi awake dhewe saka tawaran apus-apus.

Blanja online tanpa kuatir

Fakta Proteksi Pembeli

Perlindhungan Panuku Gratis nggawe tuku online kuwatir karo sampeyan.

PAYMENT

100%

KEAMANAN

100%

DELOKEN

100%

KESLAMETAN

100%

Babagan awake dhewe

Watch Rapport wis nemtokake maneh perdagangan tontonan mewah lan nyetel tolok ukur anyar. Hadiah lan reputasi kita berkembang kanthi cepet ing saindenging jagad. Individu sing duwe pengalaman dhuwur bisa kerja saben dina kanggo nambah pasar lan nawakake layanan pelanggan kelas dunia kanggo para pembeli lan adol jam tangan mewah.

Perlindhungan sing bisa dipercaya 

Yen sampeyan ora nampa item sing sampeyan pesen, utawa nuduhake beda banget karo katrangane, sampeyan nduweni kualifikasi kanggo Perlindhungan Tuku, lan kita bakal mbayar sampeyan rega tuku lengkap uga biaya pengiriman, tundhuk syarat lan watesan.

Apa sing dilindhungi karo Proteksi Purchase Watch Rapport

Apa sing kita waca ing kasus langka transaksi sampeyan ora kaya sing diterangake.

Sampeyan tuku jam tangan nanging nampa dering

Sampeyan tuku 3 barang, nanging mung nampa 2

Barang kasebut rusak nalika dikirim

Sampeyan tuku item nanging nampa potongan

Barang ora kaya sing diterangake (bisa uga ditrapake)

Watch Rapport nomer 

Watch Rapport wis nemtokake maneh perdagangan tontonan mewah lan nyetel tolok ukur anyar. Hadiah lan reputasi kita berkembang kanthi cepet ing saindenging jagad. Individu sing duwe pengalaman dhuwur bisa kerja saben dina kanggo nambah pasar lan nawakake layanan pelanggan kelas dunia kanggo para pembeli lan adol jam tangan mewah.

Nonton Rapport ing Nomer

2013

Tonton pasar wiwit 2013

15,714

Penjual saka luwih saka 100 negara  

45,000 +

Pengunjung saben dina  

303,661

Jam tangan sing ditawakake  

$ 4B +

Nilai total produk sing didaftar  

100%

Protection Buyer

Dipercaya dening Ewonan Pelanggan

Pelanggan saka saindenging jagad dipercaya Watch Rapport. Kita nyedhiyani brankas lan pengalaman blanja aman saben wektu.

LAKU

Bukti Asuransi

Tanggung Jawab Umum 

Asuransi bisnis lan tanggung jawab Umum.

Perlindhungan Transaksi

Panuku, Pembayaran, lan perlindungan pesenan tuku.

Layanan Merchant

Proteksi tuku kertu kredit utawa debit.

Pembayaran Elektronik

Perlindhungan ACH, Transfer Bank, lan Transfer Kawat. 

MEREK sing dipercaya

Partners

Sumber daya sing dipercaya kanggo mbantu para pelanggan entuk spengalaman blanja lan menehi katenangan.

Pitakonan Paling Sering

Apa perlindungan pembeli gratis?


Nggih Perlindhungan pembeli gratis 100%

Apa proteksi pembeli isih aktif yen aku tuku situs web?

Sayang ora. Yen ngatasi platform kasebut, sampeyan ora layak nglindhungi pembeli.
 

Cara pambayaran sing kasedhiya?

Kita nampa kabeh kertu kredit lan debit utama, transfer kawat bank, cryptocurrency liwat Coinbase, lan wicaksana.

Apa pembayaran advance kanthi transfer kabel bank dipercaya?


Nggih Cara paling aman yaiku mbayar Watch Rapport kanthi langsung. Penting banget yen kabeh dhaptar ing Watch Rapport bisa dipercaya. Identitas lan legitimasi kabeh penjual ing Watch Rapport ditinjau kanthi akeh sajrone proses registrasi. Minangka alternatif kanggo advance pembayaran, sampeyan bisa nemokake bakul ing lokasi sing aman kanggo mbayar awis lan nampa jam tangan. Elinga yen Watch Rapport ora tanggung jawab kanggo adol.
  

Apa perlindungan pembeli ditrapake kanggo kabeh transaksi?

Nggih Kabeh transaksi dilindhungi saka AZ. 

Apa proteksi pembeli ditrapake kanggo kabeh ukuran transaksi?


Perlindhungan pembeli ditrapake kanggo kabeh transaksi nganti $ 2M.

Apa sampeyan nampa kertu kredit utawa debit?

Nggih Kita nampa kabeh kertu kredit lan debit utama ing saindenging jagad. Kita uga nampa kertu kredit lan debit internasional.

Apa aku bisa tuku liwat layanan escrow?


Sayang ora. Model bisnis kita ora ndhukung layanan escrow saiki. Kita urusan langsung karo sing adol lan mesthekake syarat lan katemtuan dipenuhi supaya dhaptar bisa aktif ing Watch Rapport. Model bisnis iki ngidini para pembeli bisa urusan karo siji entitas tinimbang sing adol dhewe-dhewe. Watch Rapport tanggung jawab kanggo kabeh transaksi sing ditindakake ing platform.

Pangiriman Gratis ing saindenging jagad

Layanan pengiriman sing aman lan aman. Pengangkutan sing diasuransiake lawang menyang lawang

Wareg utawa Dibalekake

Kebijakan bali 30 dina. Garansi dhuwit bali.

Kontrol Keaslian

Kabeh produk wis diotentikasi sadurunge dikirim.

Pembayaran aman

Checkout sing aman lan aman. Kepercayaan lan keamanan minangka prioritas utama.